LUX•WOOD
reclaimed wood

Industrieel, authentiek en uniek zijn de kernwoorden van onze Reclaimed Wood meubelen. Het hout van deze meubelen is jarenlang gebruikt voor industriële doeleinden. IJzersterk hout dus dat een eigen verhaal verteld door de nog zichtbare werk- en bandensporen.
Elk exemplaar is uniek en zit vol nostalgie. Wij proberen het ‘verhaal’ van elk meubel zo volledig mogelijk intact te houden wanneer we het prachtige hout een tweede leven geven. Met onze Reclaimed Wood meubelen maak je gegarandeerd een statement in jouw huis of tuin!

luxwood - reclaimed wood - tafel
reclaimed wood tafels

De Reclaimed Wood Tafels passen in ieder interieur en zijn door het gebruik van duurzame, industriële materialen niet meer weg te denken uit de hedendaagse trends. De combinatie tussen het gerecyclede hout van de tafel en het robuuste staal van het onderstel zorgt voor een eigentijds en karakteristiek uiterlijk. Hiermee creëer je met deze tafel gegarandeerd dé eyecatcher in jouw interieur! Onze Reclaimed Wood Tafels worden op voorraad geproduceerd in de standaard lengtematen 200, 250 en 300 cm. De gemiddelde breedtemaat is 100cm. Maatwerk is echter altijd mogelijk. Goed om te weten is ook dat de tafels geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

inspiratie beelden
luxwood - reclaimed wood - tafel
luxwood - reclaimed wood - tafel
luxwood - reclaimed wood - loungeset
luxwood - reclaimed wood - loungeset